Loading...

Camping i Sør-Valdres siden 1968

Allerede i 1968 startet man å tilby camping med vogner og hytter på Morudstranda. Plassen har vært drevet i kombinasjon med landbruk, og har av den grunn variert i omfang opp gjennom årene. Blant våre gjester er turister som har hatt tilhold her i snart 30 år. Det er ingen tvil om at gjestene våre stortrives.

Morudstranda kolonicamping er åpent hele året og har ca. 70 faste vogner i dag, men vi har plass til flere. Det er god plass rundt vognene. Ja, faktisk så god plass at noen har plantet og dyrker litt jordbær og grønnsaker!

Kolonicamping

Morudstranda er tilrettelagt som en kolonicamping — en spennende og ny form for feriering.

Du får vognplass, og en parsell hvor du kan dyrke dine egne grønnsaker og blomster rett utenfor døra. Ønsker du heller en egen, stor plen med blomsterbed og busker? Her er mulighetene mange, enten du har grønne fingre eller ei.

I trivelige og landlige omgivelser lager vi små grender med vogner og parseller. Stedet ligger lavt – bare 185 m.o.h. – og vestvendt, innunder lune åser med næringsrik jord. Forholdene er ideelle for grønnsakdyrking. Her er det lett å få gode resultater.

Nytt serviceanlegg

Morudstranda kolonicamping har et moderne serviceanlegg,  hvor du finner servicefunksjoner som storkiosk, sanitæranlegg med familiebad, oppholdsrom, kjøkken til gjestene, vaskerom og solarium.

Det er romslige bad med wc, dusj og vask for alle badene. Vi har badestue og vaskerom. Kjøkken og ungdomsrom.

I kiosken kan du ta deg en kaffe og finne det mest nødvendige.

Vertskapet Trude og Kåre

På Morudstranda Kolonicamping er det Trude og Kåre som slår an tonen.

– «Det handler ikke bare om kunsten å yte god service, men vi håper også å kunne bidra til et inkluderende og hyggelig miljø på Morudstranda»